خمیر سیلیکون دیپ کول مدل Z5

DeepCool Z5 thermal Grease
هنوز نظری برای این کالا ثبت نشده است
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
KT-0205302

ناموجود

بررسی تخصصی

با استفاده از این خمیر گرما به‌راحتی میان پردازنده و هیت‌سینک رد و بدل می‌شود. این خمیر زمانی‌که بر روی پردازنده یا هیت‌سینک شما قرار می‌گیرد کلیه فضاهای خالی میکروسکوپی که بر روی پردازنده یا هیت‌سینک شما قرار دارد را پر می‌کند، زیرا هوا رسانای ضعیفی برای گرماست و این فضاهای خالی باعث عدم انتقال درست گرما و درنتیجه عملکرد ضعیف سیستم خنک کننده می‌شوند.

خمیر گرماگیر مدل Z5 دیپ کول با قیمت و کیفیت مناسب انتخابی هوشمندانه برای عملیات اورکلاکینگ، اسمبل سیستم و استفاده همه کاربران خواهد بود.
وجود نقره در ترکیبات این محصول باعث شده تا رنگ آن به طوسی تغییر پیدا کند.
وجود درصد بیشتری از نقره در خمیرهای حرارتی، نشان دهنده کیفیت و ضریب انتقال حرارت بیشتر است.
خمیر دیپ کول از ترکیب سیلیکون، کربن، اکسید آهن و اکسید نقره ساخته شده و دمایی بین 50- درجه زیر صفر تا 300 درجه سانتیگراد را تحمل می کند.
خمیر حرارتی Z5 از هدایت گرمایی بسیار بالایی برخوردار بوده و عملکرد فوق العاده ای در انتقال و دفع حرارت دارد.
تراکم خمیر حرارتی Z5 بگونه ای است که برای استفاده در کولرهای دارای پایه های صیقلی کاملا مناسب بوده و موجب انتقال سریع حرارت از پردازنده به کولر میگردد.
ترکیب مواد استفاده شده در ساخت این محصول بگونه ای است که مانع بروز آسیب های الکتریکی ناشی از خمیر حرارتی میگردد.

مشخصات

مشخصات

  • برند
    DEEP COOL
  • ابعاد
    44 × 128 × 158 میلی متر
  • وزن
    وزن خالص خمیر 3 گرم
  • امپدانس
    کمتر از 0.159 درجه سانتی گراد-اینچ مربع بر وات
  • درجه حرارت عملیاتی
    بین منفی 50 درجه سانتی گراد تا 300 درجه سانتی گراد
  • رسانائی گرمایی
    بیشتر از 1.46 وات بر متر-کلوین
  • چسبندگی
    76cps
ثبت نقد و بررسی

امتیاز و دیدگاه کاربران

از مجموع ۰ امتیاز
شما هم درباره این کالا دیدگاه ثبت کنید
خرید کالا
شناسه‌ی کالا
KT-0205302

ناموجود

ورود/ثبت نام
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید

رمز عبور خود را وارد نمایید
کد یکبار رمز خود را وارد کنید
شماره موبایل یا پست الکترونیک خود را وارد کنید
لطفا کد یکبار رمز ارسال شده به ایمیل یا موبایل خود را وارد کنید
شما قبلا وارد شده اید